Schilderij jongen

Slechts: € 27,50

Prijs zoals weergegeven: € 27,50

Snel overzicht

Schilderij "jongen"

We maken schilderijtjes in verschillende kleuren en afmetingen.

U kunt hieronder uw eigen schilderijtje samenstellen. U kunt zelf kiezen welk lettertype, kleur letters en afmeting het schilderij moet worden.

De kosten van een schilderij jongen met naam in de afmeting
30x30 cm is € 27,50
40x40 cm is € 37,50

U kunt kiezen uit de volgende schilderijen:  
* met naam en geboortedatum
* met de tekst: Slaap ( naam kindje ) slaap !* met de tekst: Truste (naam kindje ) !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld. 

De kleur van het schilderij en het soort stof kunt u ook aangeven. Mocht u toch iets anders willen geef dat dan aan in het opmerkingen veld, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit geldt ook voor een afwijkende tekst.

Om de beschikbare lettertypes te bekijken kunt u onderstaand document downloaden.
lettertypes(plaatje) 

Mocht u zelf ideeën hebben over het ontwerp mail ons dan op mooois@live.nl.

Kijk voor ideeën en inspiratie bij de foto's.

Schilderij jongen

Meer afbeeldingen

Datum selecteren

Maximum number of characters: 100

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 27,50